Str. Avram Iancu nr. 2A, comuna Floreși, Cluj-Napoca, Tel: 0264.266.462  Mobil: 0744.603.285 / 0744.637.290    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   www.vidcom.ro         

Hotel

 

Recent inaugurat, hotelul a fost conceput pentru a întregi serviciile oferite degrupul Vidcom. Astfel, ne-am adaptat cerințelor clienților noștri, oferind condiții optime de cazare. Fie că este vorba de un turist care își dorește să viziteze Cluj-Napoca, un oraș cu o bogată moștenire istorică, culturală și arhitecturală, fie că vorbim de un călător care este în trecere și își dorește doar puțină odihnă, acest loc este perfect, indiferent de așteptările clienților.

 

Hotelul are o poziție privilegiată. Aflat foarte aproape de E60, drumul care face legătura între Florești și Cluj-Napoca, acesta nu este deloc greu de găsit, venind parcă în întâmpinarea clienților care vor găsi aici o ambianță plăcută și discretă.  Amenajate în stil clasic, camerele sunt foarte primitoare și confortabile, de aceea și cei mai exigenți clienți vor fi mulțumiți.   

Copyright 2013 © vidcom. Toate drepturile rezervate